activiteiten voor volwassenen

Alle activiteiten worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Geen enkele activiteit zal precies hetzelfde zijn. Ik ga vooraf altijd met jou in gesprek om de activiteit zo goed mogelijk af te stemmen. Als ik met je praat komen er vanzelf weer nieuwe ideeën. De activiteiten vinden veelal in mijn ruimte plaats, maar ik kan ook op locatie komen. 

beeldhouwen

Het werken met speksteen is een heerlijke fysieke activiteit waarin je jezelf compleet kan verliezen. 

Tijdens een workshop maak je in een dag een eigen beeldje. Zowel kinderen als volwassenen gaan hier helemaal in op. 

Geplande dagen worden aangegeven op deze site of op Facebook. Als je zelf met een groepje wilt komen beeldhouwen (6 personen of meer) is dat ook mogelijk. Je kunt met mij een datum prikken. 
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en variëren tussen de 60 en 80 euro. Deze kosten zijn inclusief materiaal en lunch. 

Voor meer info, neem contact met me op. 

stilte wandelingen

Elke eerste zondag van de maand maken we een stilte-wandeling. We verzamelen op een afgesproken plek. We luisteren samen naar een verhaal of gedicht en lopen dan ongeveer 45 minuten in stilte. Daarna gaan we naar "Onder de Wilg" en drinken een kop koffie of thee. Daarna gaan we aan de slag met een kleine creatieve verwerking a.d.h.v. de wandeling. We sluiten de ochtend af met een kopje eigen gemaakte soep. 
De kosten bedragen 15 euro p.p.

thema avonden thema dagen

We organiseren rondom een thema avonden of dagen om persoonlijke inzichten op te doen. Gedurende de avond of de dag onderzoek je hoe dit thema in jouw leven terug komt en wat je er mee zou willen. 

Voorbeelden van thema's zijn: verbinding, de stilte van de natuur, genieten van het kleine, talenten etc. 

Bij het kopje activiteiten en planning kun je zien wanneer deze worden aangeboden. Ook de kosten zijn daarop te vinden.