groepsactiviteiten

Uiteraard kun je ook als groep bij ons terecht. We ontvangen groepen tot maximaal 30 personen. Alle activiteiten worden afgestemd op je persoonlijke wensen. Geen enkele activiteit zal precies hetzelfde zijn. Ik ga vooraf altijd met je in gesprek om de activiteit zo goed mogelijk af te stemmen. Als ik met je praat komen er vanzelf weer nieuwe ideeën. De activiteiten vinden veelal in mijn ruimte plaats, maar ik kan ook op locatie komen. 
Verder kunnen we ook zorgen voor een eenvoudige lunch of avondmaaltijd. 

teambuilding

Kom gezellig met een groep werken! Samen creatief aan de slag kan op allerlei manieren. 

Je kunt ervoor kiezen om samen een workshop te doen. Hiervoor zijn beeldhouwen, graffiti of grappige portretten schilderen en collages maken zeer geschikt. Ook het werken rondom een thema, zoals verbinding of talent kan worden vormgegeven.

Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten te gelijkertijd te kiezen. Ook suggesties van jullie zelf worden als dit mogelijk is, ingepast. 

De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en van de activiteit. 

Voor meer info neem contact met mij op. 

familie-uitje

Met de hele familie aan de slag!!! We bekijken vooraf naar doelgroep. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijdsgroepen. De activiteit wordt vooraf met jullie afgestemd, zodat het voor iedereen samen een fijn uitje zal zijn.

vrijgezellenfeest

Samen vieren dat iemand gaat trouwen! Dat kan. Hoe leuk is het om iets samen te maken voor het bruidspaar. Een blijvende herinnering van een vriendengroep. Er is vanalles mogelijk: het maken van schilderijtjes die in een beschilderde kist worden verzameld, het beschilderen van een servies, het samen maken van een schilderij etc.