Over mij.....

Ik stel me even voor.

Mijn naam is Wilma.

Ik ben trots jullie via deze site kennis te laten maken met onze ruimte, die te vinden is in onze schuur, die "Onder de Wilg" in onze tuin staat. Onze ruimte mag ook jouw ruimte zijn.

 

Ik ben getrouwd met Gerard, waarmee ik samen activiteiten in onze ruimte organiseer. Hij zorgt voornamelijk voor de hapjes en de drankjes en de muziek en ik voor de inhoud van de activiteiten.

 

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. 

Mijn passie gaat uit naar de jongste kinderen, omdat zij open staan voor al het inspirerende wat de omgeving maar kan bieden. 

Zij zijn vrij om dit om te zetten in spel en creaties. Het gaat om het proces, het beleven.

Zij verwonderen zich de hele dag over hun omgeving en ontdekken wat ze allemaal kunnen en wie ze zijn.

  

Dit inspireert mij om ruimte te maken om op deze zelfde manier jezelf en de wereld tegen te komen.

Werken vanuit de grootsheid van iedereen en de mogelijkheid tot expressie. 

 

Ruimte voor creativiteit, beleving en persoonlijkheidsontwikkeling!

 

Ik ben van jongs af aan zowel thuis, op school als op mijn werk graag creatief bezig. Met creatief bedoel ik m.n. dat ik creëer vanuit mijn innerlijke beleving. Ik volg daarin mijn gevoel. Ik vind het belangrijk dat een creatief proces zijn vrije loop krijgt. Zo kan ik me de ene keer uitleven met beeldhouwen en de andere keer maak ik een schilderij of een gedicht.

 

Ik heb de vier-jarige opleiding tot creatief dynamisch coach gevolgd aan de Kleine Tiki in Breda. Daarna heb ik me gespecialiseerd in het coachen van kinderen en jeugdigen. 

 

In deze opleiding staat het begeleiden van creatieve processen centraal met als doel mensen in contact te brengen met zichzelf middels allerlei creatieve opdrachten. Deze begeleiding leidt ertoe dat mensen zich bewuster worden van hun innerlijke beleving en zo nieuwe inzichten op doen die direct bruikbaar zijn in hun dagelijkse leven. 

Vanuit deze opleiding coach ik volwassenen en kinderen.

 

Mocht je zin hebben om onze ruimte te komen ervaren, dan ben je van harte welkom!